PROBIO Mungo fazole BIO 500 g
Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby". Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do polévek a nákypů.
Balík Do ruky (Platba kartou on-line) | 79 Kč |
---|---|
Balík Do ruky (Platba předem) | 79 Kč |
Balík Do ruky (dobírka) | 109 Kč |
Balík Na poštu (Platba kartou on-line) | 69 Kč |
Balík Na poštu (Platba předem) | 69 Kč |
Balík Na poštu (dobírka) | 99 Kč |
Balíkovna (Platba kartou on-line) | 59 Kč |
Balíkovna (Platba předem) | 59 Kč |
Balíkovna (dobírka) | 89 Kč |
Zásilkovna (Platba kartou on-line) | 59 Kč |
Zásilkovna (Platba předem) | 59 Kč |
Zásilkovna (dobírka) | 79 Kč |
PPL (Platba kartou on-line) | 79 Kč |
PPL (Platba předem) | 79 Kč |
PPL (dobírka) | 129 Kč |
Výdejní místa GRIZLY (Platba kartou on-line) | 20 Kč |
Výdejní místa GRIZLY (Platba předem) | 20 Kč |
Expediční sklad Olomouc (Platba předem) | ZDARMA |
Expediční sklad Olomouc (Platba kartou on-line) | ZDARMA |
PROBIO Mungo fazole BIO 500 g
Složení: mungo* 100 %
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby". Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do polévek a nákypů. Patří též k nejvhodnějším plodinám k nakličování.
Příprava: Mungo důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin do vody. Vařte je posléze v jin vodě! Délka vaření je proměnlivá, cca 30-60 min. a závisí na stáří semen. Při vaření nemíchejte, stačí jen zatřepat nádobou. Sbírejte pěnu a osolte až po uvaření.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 322 kJ / 316 kcal |
Tuky: | 0,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 56 g |
z toho cukry: | 1,1 g |
Vláknina: | 6,4 g |
Bílkoviny: | 22 g |
Sůl: | 0,01 g |
Uživatelské recenze