Když umělci nemají co jíst, tak pečou s GRIZLY sweets

Celý postup přípravy: 

  1. Do větší mísy vsypte obsah sáčku.
  2. Přídejte vejce, olej a mléko a důkladně promíchejte.
  3. Vlijte do předem připravené vymazané a vysypané kruhové formy o průměru 20 cm a pečte na 160 °C cca 50 minut.
  4. Poté ještě teplé pocukrujte.

Doba přípravy: 5 minut, Pečení: 50 minut.

Na přípravu makovníku ještě potřebujete tyto tekuté ingredience:

  • 2 vejce
  • 80 ml oleje
  • 350 ml mléka

GRIZLY Tip: Makovník chutná skvěle s citronovou polevou. Tu připravíte tak, že smícháte 2 lžíce horké vody, 2 lžíce citronové šťávy a postupně přisypete 200 g cukru moučka a vymícháte do hladké polevy.

Darina de Oliveira Costa je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Darina je cukrářka, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace.

GRIZLY Sweets Směs na makovník bez lepku 520 g

520 g
149 Kč
286,54 Kč / kg
0 ks
Skladem

Vaše komentáře a doporučení

K tomuto článku nebyly přidány žádné recenze

Načítání produktů
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky