Když umělci nemají co jíst, tak pečou s GRIZLY sweets
Celý postup přípravy:
- Do větší mísy vsypte obsah sáčku.
- Přídejte vejce, olej a mléko a důkladně promíchejte.
- Vlijte do předem připravené vymazané a vysypané kruhové formy o průměru 20 cm a pečte na 160 °C cca 50 minut.
- Poté ještě teplé pocukrujte.
Doba přípravy: 5 minut, Pečení: 50 minut.
Na přípravu makovníku ještě potřebujete tyto tekuté ingredience:
- 2 vejce
- 80 ml oleje
- 350 ml mléka
GRIZLY Tip: Makovník chutná skvěle s citronovou polevou. Tu připravíte tak, že smícháte 2 lžíce horké vody, 2 lžíce citronové šťávy a postupně přisypete 200 g cukru moučka a vymícháte do hladké polevy.
Darina de Oliveira Costa je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Darina je cukrářka, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace.