Kouzelná vánoční snídaně: Ovesná kaše s jablky a skořicí
Užijte si sváteční ráno v klidu a pohodě. Jeho kouzlo totiž začíná přímo u stolu, na kterém bude vonět ovesná kaše s jablkovo-skořicovým rozvarem doplněná o šálek horkého kakaa.
Užijte si sváteční ráno v klidu a pohodě. Jeho kouzlo totiž začíná přímo u stolu, na kterém bude vonět vánočka, cukroví anebo… naše ovesná kaše s jablkovo-skořicovým rozvarem. Když ji doplníte šálkem horkého kakaa, v jehož sladkých peřinách si právě ustlal marshmallow sněhulák, rozjasní se očka nejen nejmenších členů rodiny. Zbývá jen pustit pohádku a vánoční pohoda může začít.
Nechte si chutnat!
Autorka receptu
Zuzana Polášková
V Grizly tvořím content a starám se o sociální sítě. V offline světě mě baví sbírat zážitky, fotit, cestovat a trávit čas se svojí rodinou. Mám ráda umění a poznávání nových míst a chutí.
Líbí se vám tento článek? Řekněte o tom svým známým!
Příprava tohoto receptu je naprosto jednoduchá a zvládne ji každý kuchař nebo kuchařka. Základem je aromatická rýže, kterou doplní brusinky, pistácie a citron.
Co se dá udělat z datlí? Spousta zdravých dobrot, které si s sebou můžete sbalit na svačinu do práce, do školy nebo na výlet. Vyzkoušejte naše 3 jednoduché recepty!