Dočasně nedostupné
BIO Kakaový prášek bez alkalizace si zachovává přirozenou chuť a obsahuje jen 10–12 % tuku. Skvělý do kaší, smoothies i při pečení.
Popis
GRIZLY Kakaový prášek BIO 250 g
Kakaový prášek je vyroben z kvalitních pražených kakaových bobů a obsahuje 10–12 % tuku. Neprochází alkalizací, a tak si zachovává svou přirozenou chuť a vůni. Vzniká ze semen plodů kakaovníku pravého (Theobroma Cacao, tedy „pokrm bohů“), který pěstovali už staří Mayové a Aztékové. Dnes se kakaovníky pěstují v tropických oblastech celého světa. Tento kakaový prášek se pyšní nejen sníženým obsahem tuku, ale také certifikovanou biokvalitou. Biopotraviny procházejí důsledným systémem kontrol, který zaručuje jejich šetrný původ i zpracování. Ocení je především ti, kterým záleží na ekologickém zemědělství a udržitelném životním stylu. Kakaový prášek využijete při pečení, na dochucení smoothie, do jogurtu nebo rostlinného mléka.
Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 1 289 kJ / 308 kcal |
Tuky: | 11 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 6,5 g |
Sacharidy: | 12 g |
z toho cukry: | 0 g |
Vláknina: | 46 g |
Bílkoviny: | 25 g |
Sůl: | 0,3 g |
Zařazení
Administrativní zařazení: | Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku |
---|---|
Složení: | kakaový prášek* 100 %. *Produkt ekologického zemědělství. Obsah kakaového másla 10-12 %. |
Země původu: | Holandsko |
Balení: | Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuovaný v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které nemá vliv na kvalitu). |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením. |