POSTUP:
- Nejdříve smícháme dohromady suché ingredience. Mandlovou mouku, pistáciovou mouku a kokosový cukr. Promícháme to lehce lžící a pak přidáme kondenzované kokosové mléko a pistáciový krém.
- Vše promícháme buď v robotu, nebo ručně lžící popřípadě vařečkou v lehce lepící se směs.
- Ze směsi vytvarujeme 15g kuličky a dáme je do lednice.
- Mezitím si rozmixujeme lyofilizované ovoce a rozehřejeme si bílou čokoládu.
- Kuličky vyndáme z lednice, obalíme je v bílé čokoládě a posypeme je buď strouhaným kokosem, nebo prachem z lyofilizovaného ovoce.
GRIZLY TIP 👉 Kromě tradičních kousků mrazem sušeného ovoce, které si následně můžete rozdrtit na prach, u nás pořídíte také lyofilizované ovoce ve formě prachu a zlomků. Třeba takové jahody, švestky nebo červený rybíz půjdou s chutí pistáciových kuliček skvěle dohromady.
Přejeme dobrou chuť!