Balení:
Skladem (>5ks)
16. 10. u vás
Dočasně nedostupné
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence. Je jednou z nejoblíbenějších ingrediencí zdravého či zcela bezlepkového pečení. Kromě toho si z ní můžete vyrobit i výborné domácí makronky.
Popis
GRIZLY Mandlová mouka 1000 g
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle obsahují bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny. Navíc mají vitaminy a minerální látky.
Použití: Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů, cukroví, krémů a dezertů. Můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko, domácí marcipán nebo oblíbené makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze částečně nahradit běžnou mouku.
Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
- Složení: Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
- Země původu: USA, Španělsko
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2470 kJ / 590kcal |
Tuky: | 52,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 4,0 g |
Sacharidy: | 18,7 g |
z toho cukry: | 4,6 g |
Bílkoviny: | 21,4 g |
Vláknina: | 9,9 g |
Sůl: | 0 g |