POSTUP:
- Připravíme si formu zhruba 20×20 cm, kterou vyložíme pečicím papírem.
- V míse smícháme špaldovou mouku, kypřicí prášek, kakao a perníkové koření.
- Suché ingredience zamícháme. Poté postupně přidáváme rozpuštěný kokosový olej, vejce, mléko a javorový sirup. Směs promícháme a vložíme do připravené formy. Pečeme při 180 °C 20 minut.
- Mezitím si z mléka uvaříme pudink dle návodu. Osladíme ho javorovým sirupem. Po uvaření necháme pudink trošku vychladnout, pak přimícháme jedno vejce a tvaroh.
- Korpus po upečení necháme trošku vychladnout, poté na něj rovnoměrně rozprostřeme připravený pudink s tvarohem a posypeme nakrájenými jahodami. Pečeme opět při 180 °C dalších 20 minut.
- Po upečení necháme vše důkladně vychladnout.
GRIZLY TIP 👉 Milovníci jahod budou jistě souhlasit, že jich není nikdy dost. Jestli máte stejný pocit, ozdobte jahodové kostky ještě několika plátky mrazem sušených jahod. Vybrat si můžete buď velké XXL balení, nebo malý šikovný 50g sáček.
Dobrou chuť!