Vzhledem k velkému množství objednávek je aktuální dodací lhůta 5 prac. dnů. V případě dotazů kontaktujte zákaznický servis: info@grizly.cz | +420 725 473 077. Přejeme zdravou cestu životem i v tomto roce.

Zavřít

GRIZLY Mandlová mouka 500 g

Už nevíte jak více ozvláštnit Vaše pečené dobroty nebo jak je upéct zdravější? Přidání mandlové mouky do těsta by mohla být ta správná cesta!

Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
Výrobce: GRIZLY
Původní cena 189 Kč
Vaše cena s DPH 149 Kč
Skladem

GRIZLY Mandlová mouka 1000 g

Kód zboží: GMMK1000
399 Kč
289 Kč
Skladem

GRIZLY Mandlová mouka 500 g

  • Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
  • Složení: Jádra loupaných mandlí najemno mletá 100%
  • Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, oxidu siřičitého nebo sezamu

  • Země původu: USA, Španělsko

  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Mandlová mouka se vyrábí z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Mandle jsou zdrojem sposty vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, zdravé tuky, které by měly tvořit 2/3 celkového příjmu tuků.

Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 2407 kJ / 575 kcal
Tuky: 54 g
z toho nasycených: 4,4 g
Sacharidy: 6,4 g
z toho cukry: 5 g
Vláknina: 8 g
Bílkoviny: 20 g
Sůl: 0 g

Uživatelské recenze

Nejlepší mandlová mouka na makronky

19. 3. 2018 18:13
Vřele všem doporučuji na pečení makronek. Velmi jemně namletá, jednou projedu s cukrem v mixeru a mám pak minimální odpad při prosívání. Zatím nejlepší, co jsem kde kupovala. 
Zobrazit celou recenzi

Chutne peceni

16. 3. 2018 22:03
Mandlovou mouku pridavam do peceni 50-100% a dava kolacum a buchtam prijemny marcipanovy nadech.
Zobrazit celou recenzi
© 2014–2019 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena
Vytvořilo FEO
Kategorie
Nahoru
Profil
Košík