PROBIO Celozrnná mouka pšeničná jemně mletá BIO 1000 g
Doporučujeme přidávat celozrnnou mouku při pečení k bílé mouce. Má více živin a vlákniny.
Balík Do ruky (Platba kartou on-line) | 79 Kč |
---|---|
Balík Do ruky (Platba předem) | 79 Kč |
Balík Do ruky (dobírka) | 109 Kč |
Balík Na poštu (Platba kartou on-line) | 69 Kč |
Balík Na poštu (Platba předem) | 69 Kč |
Balík Na poštu (dobírka) | 99 Kč |
Balíkovna (Platba kartou on-line) | 59 Kč |
Balíkovna (Platba předem) | 59 Kč |
Balíkovna (dobírka) | 79 Kč |
Zásilkovna (Platba kartou on-line) | 59 Kč |
Zásilkovna (Platba předem) | 59 Kč |
Zásilkovna (dobírka) | 79 Kč |
PPL (Platba kartou on-line) | 79 Kč |
PPL (Platba předem) | 79 Kč |
PPL (dobírka) | 129 Kč |
Výdejní místa GRIZLY (Platba kartou on-line) | 20 Kč |
Výdejní místa GRIZLY (Platba předem) | 20 Kč |
Expediční sklad Olomouc (Platba předem) | ZDARMA |
Expediční sklad Olomouc (Platba kartou on-line) | ZDARMA |
PROBIO Celozrnná mouka pšeničná jemně mletá BIO 1000 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
- Složení: Celozrnná pšeničná mouka* 100%
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
- Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
- Balení: Papírový obal
Vlastnosti a výhody: Celozrnná pšeničná mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy. Doporučujeme přidávat celozrnnou mouku při pečení k bílé mouce. Celozrnou mouku jemně mletou můžete dále použít pro pečení chleba, buchet, koláčů, k přípravě kynutého těsta nebo k zahušťování pokrmů.
Celozrnná pšeničná mouka jemně mletá je alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné. Je vymleta z celého zrna, ze kterého nejsou odstraňovány obalové vrstvy.
Nutriční hodnoty
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 470 kJ / 346 kcal |
Tuky: | 2,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,27 g |
Sacharidy: | 64,2 g |
z toho cukry: | 1,4 g |
Bílkoviny: | 13,5 g |
Vláknina: | 7 g |
Sůl: | 0 g |
Uživatelské recenze
Výborne sa z nej pečie, len pečivo je potrebné piecť dlhšie ako inokedy.