By Palo Sekerka
Palo Sekerka patří mezi špičkové michelinské slovenské kuchaře. Sedm let vařil v michelinské restauraci v Paříži, kde si prošel všemi pozicemi, až se nakonec stal jejím šéfkuchařem. I přes tyto úspěchy se však Palo po nějaké době rozhodl, že je čas vrátit se domů na Slovensko. Na domovské půdě zúročil své bohaté zkušenosti, které se odráží také v recepturách oříškových krémů, které společně s Grizly vytvořil.
GRIZLY
Lieskovce a korenie by Palo Sekerka
200
g
Objevte nové, nečekané chuťové kombinace, které jsou v podstatě synonymem pro řadu ořechových krémů od Palo Sekerky. Patří do ní také jemný lískooříškový krém s karamelem, preclíky v mléčné čokoládě a indickým pepřem Tellicherry.
Přidat do oblíbených
GRIZLY
Mandle a Andaliman by Palo Sekerka
200
g
Neotřelé spojení chutí a výjimečný gurmánský zážitek. Přesně tak by se dala charakterizovat řada ořechových krémů by Palo Sekerka, do které patří i jemný mandlový krém s lyofilizovanými borůvkami, prachem z lyofilizovaných malin, bílou čokoládou a exotickým andalimanským kořením.
Přidat do oblíbených
GRIZLY
Arašidy a Miso by Palo Sekerka
250
g
Vydejte se vstříc neobyčejným chuťovým kombinacím! Vydejte se vstříc řadě ořechových krémů by Palo Sekerka, do které patří také jemný arašídový krém s kousky slaného karamelu, mléčnou čokoládou, arašídy, skořicí a miso pastou.
Přidat do oblíbených
Společně vám přinášíme tři jedinečně oříškové krémy a doufáme, že se vám jejich neobvyklými příchutěmi trefíme do noty. Každý krém má v sobě totiž koření, které ho dělá specifickým. Ať už jde o andaliman z Indonésie, pepř Tellicherry z Indie, miso pasta nebo vietnamská skořice. Hlavní myšlenkou výjimečné řady ořechových krémů by Palo Sekerka je totiž výzva. Výzva přinést nové, neotřelé chutě do už tak skvěle chutnajících krémů.




Stejně jako my v Grizly si Palo myslí, že chuť je v jídle to nejdůležitější. A že pokud chcete něco vyladit k naprosté dokonalosti, chce to čas, hodně času. Přesně to odlišuje ořechové krémy by Palo Sekerka od ostatních. S Palem jsme si při tvoření receptur jednotlivých krémů dopřáli čas a výsledek stojí opravdu za to.



