PROBIO Špaldová mouka bílá hladká, 1000 g
                        
                        
                        5,0 55 recenzí
                    
            Vhodná pro všechny druhy pečení, přípravu palačinek, vánoček, mazanců.
Balení:
    
        1000 g
                                    
    
        
        79 Kčs DPH        
    
        79 Kč / kg
    
    
            
            
        Vhodná pro všechny druhy pečení, přípravu palačinek, vánoček, mazanců.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 447 kJ / 341 kcal | 
| Tuky: | 1,3 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 1 g | 
| Vláknina: | 3,6 g | 
| Bílkoviny: | 11,6 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Popis
PROBIO Špaldová mouka bílá hladká BIO 1000 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
- Složení: Špaldová mouka* hladká 100%
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
- Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
- Balení: Papírový obal
Vlastnosti a výhody: Jemně mletá bílá mouka v bio kvalitě. Vhodná pro všechny druhy pečení, přípravu palačinek, vánoček, mazanců nebo k zahuštění polévek a omáček. Mouky jsou vyráběny v bio mlýně v malých šaržích tak, aby se k zákazníkovi mouka dostala vždy co nejčerstvější.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 447 kJ / 341 kcal | 
| Tuky: | 1,3 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 1 g | 
| Vláknina: | 3,6 g | 
| Bílkoviny: | 11,6 g | 
| Sůl: | 0 g | 
 
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    