PROBIO Chlebová mouka pšeničná BIO 1000 g

64 hodnocení

 Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba.

Přečíst více
Bio
Vegan
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
50 Kč vč. DPH
50 Kč / kg
ks
Skladem
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 7:00 - 17:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně 29 Kč
K vyzvednutí zítra od 16:00
Doprava od 49 Kč (Balíkovna)
Může být u vás 17. června
Balíkovna 49 Kč
Zásilkovna 65 Kč
PPL Parcelshop 69 Kč
PPL 99 Kč
GLS - výdejní místo 69 Kč
Balík Do ruky 79 Kč
PPL - Expresní doručení následující pracovní den 199 Kč
GLS - doručení na adresu 89 Kč
Expediční sklad Olomouc 29 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna 29 Kč
Individuální přeprava 999 Kč
Dobírka 49 - 50 Kč
Premium výhody
pro věrné zákazníky
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

PROBIO Chlebová mouka pšeničná BIO 1000 g

  • Složení: Pšeničná mouka chlebová* 100%
  • *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
  • Skladování: Skladujte v suchu a temnu. 

Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové bio mouky. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak byla tažnější. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě.

 

 

Recept na žitno-pšeničný chléb

Ingredience:

  • 800 g žitné mouky chlebové
  • 200 g pšeničné mouky chlebové
  • 5 g kmínu
  • 25 g soli
  • 25 g droždí
  • 30 ml octa
  • 800 ml vlažné vody
  • žitná mouka na vysypání forem

Postup

Do mísy nalijeme vodu a přidáme ostatní suroviny. Promícháme vařečkou nebo pomocí robota a dohladka vypracované těsto necháme v míse 30 min zrát. Po vyzrání rozdělíme těsto na díly podle velikosti forem. Těsto bude lepivé. Díly rukama zformujeme na válu pomoučeném žitnou moukou do tvaru válečku. Forma má být zhruba z poloviny plná.

Těsto necháme ve formách asi 30 min kynout. Poté chleby ve formách vložíme do zapářené trouby vyhřátě na 250 stupňů (domácí troubu zapáříme tak, že na stěny rozpálené trouby nastříkáme vodu). Po třech minutách troubu odvětráme, aby unikla přebytečná pára, snížíme teplotu na 180 stupňů a pečeme 35 až 40 min dle velikosti formy, aby kůrka získala tmavohnědou barvu. Po vyndání z trouby chleby opatrně vyklopíme z forem a necháme vychladnout.

Průměrné hodnocení
4.95
hodnotilo 64 uživatelů
5
4
3
2
1
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 494 kJ / 353 kcal
Tuky: 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69 g
z toho cukry: 1,7 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 0 g
Průměrné hodnocení
4.95
hodnotilo 64 uživatelů
5
4
3
2
1
30.08.2021

Super

13.03.2021

znám dlouhodobě - super platí pro všechny produkty míže

17.01.2021

super

17.01.2021

super

17.01.2021

super

Inspirujte se výbornými recepty
Semínkový chléb

Semínkový chléb

Po upečení domácího semínkového chleba už nebudete mít chuť na ten klasický kupovaný :-) A jdeme na to: Rozmíchejte ve vodě…

Načítání produktů
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky