Skladem (>5ks)
18. 6. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Doprava od 59 Kč
Jestli máte rádi karamel, tak odteď už nebudete snídat nic jiného, to vám garantujeme. Skrz na skrz karamelová ovesná kaše bez lepku je totiž povinnou součástí spíže každého milovníka sladkých snídaní či svačin.
Popis
GRIZLY Ovesná kaše karamel & bílá moruše 60 g
Karamel jsme při vytváření příchutí pro naše ovesné kaše zkrátka nemohli minout. A rozhodli jsme se s ním nešetřit! Proto ve složení bezlepkové ovesné kaše najdete tolik karamelu, co se do ní jen vešlo. No jen posuďte sami – do kaše jsme přimíchali nejen belgickou bílou čokoládu s karamelem, ale také kešu a mandle ve slaném karamelu! Navrch jsme přidali sušenou bílou moruši, která svým vzhledem i chutí připomíná ostružiny. Navíc jsme pro výrobu kaše zvolili bezlepkové vločky s klíčky, které jsou jemnější a lépe stravitelné. Už se těšíte, až tuhle karamelovou bombu ochutnáte? My se nedivíme, protože je skutečně na co se těšit. Mimochodem, kaši si připravíte opravdu bleskurychle, takže z ní bude výživově hodnotná, a hlavně chutná snídaně či svačina..
Jestli podobně jako my patříte do týmu „na snídani jedině kaši”, určitě nezapomeňte ochutnat další příchutě z naší snídaňové řady – zachutnat by vám mohla třeba ovesná kaše ananas a kokos nebo ovesná kaše jablko, skořice a mandle.
Proč chtít GRIZLY ovesnou kaši karamel & bílá moruše?
- obsahuje bezlepkové vločky
- bleskurychlá příprava
- bez palmového oleje
- skvělá k přípravě chutné a výživné snídaně nebo svačiny


Z čeho jsme kaši namíchali?
Jako vždy – ze samých dobrých věcí! Lahodnou belgickou bílou čokoládu s karamelem a sušenou bílou moruši doplňují bezlepkové ovesné vločky s klíčky, které jsou v porovnání s nenaklíčeným zrnem pro naše tělo daleko lépe stravitelnější. Ve složení kaše pak najdete ještě zlomky kešu ořechů ve slaném karamelu a zlomky mandlí ve slaném karamelu.
3 způsoby, jak si kaši připravit
Ve všech případech se jedná o velmi jednoduchou disciplínu! Bude vás to bavit a nezabere vám to příliš mnoho času.
💧 Horká voda – Asi nejčastější způsob přípravy spočívá v zalití kaše horkou vodou, nebo mlékem. Důkladně ji promícháte, necháte 4 až 5 minut odpočinout a pochoutka je na světě. Vylepšit k dokonalosti ji můžete třeba kapkou medu, javorového sirupu, oříšky či kouskami dalšího mrazem sušeného ovoce.
🌙 Ovesná kaše přes noc – Těm z vás, kteří jsou vždy rádi připraveni dopředu, bude vyhovovat tzv. kaše přes noc. Den předem smíchejte kaši s horkou vodou, nebo mlékem, přidejte vše, co máte rádi a hotovou směs nechte ideálně přes noc odležet v lednici. Ráno z ní vytáhnete dokonale krémovou kaši, ke které se výborně hodí bílý jogurt a lžička našeho oříškového másla.
⚡ Mikrovlnná trouba – Tip máme i pro věčně nestíhající. Pokud vás ráno tlačí čas a v ledničce nemáte z předešlého dne nachystaného zhola nic, nevadí! Popadněte naši kaši, zalijte ji vodou či mlékem, promíchejte a ohřejte v mikrovlnné troubě na vysoký výkon zhruba 60 až 75 vteřin. Znovu kaši promíchejte, nechte chvilinku odstát pro lepší konzistenci a je hotovo. Pro zvýraznění chutí ji můžete ještě posypat skořicí a přidat pár kousků hořké čokolády.
Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 1912 kJ/ 412 kcal |
Tuky: | 20 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,5 g |
Sacharidy: | 52 g |
z toho cukry: | 24 g |
Vláknina: | 7,7 g |
Bílkoviny: | 13 g |
Sůl: | 0,75 g |
Zařazení
Složení: | ovesné vločky bezlepkové s klíčky 44 %, zlomky kešu ve slaném karamelu (kešu 76 %, karamelizovaný cukr 18,5 %, med, mořská sůl 2 %), sušená bílá moruše 15 %, zlomky mandlí ve slaném karamelu 12,5 % (mandle 76 %, karamelizovaný cukr 18,5 %, med, mořská sůl 2 %), belgická bílá čokoláda s karamelem (kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, mléčný cukr, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr 2 %, emulgátor: sójové lecitiny; přírodní vanilkové aroma, sůl). |
---|---|
Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů. |
Země výroby: | Česká republika |
Balení: | PP obal |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. |