Skladem (>5ks)
15. 1. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť. Vynikají lehkou stravitelností a bohatostí na živiny. Navíc jsou tyto vločky speciálně upraveny na bezlepkové a můžete si je vychutnat v biokvalitě.
Popis
GRIZLY Vločky ovesné bezlepkové BIO 1000 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky
- Složení: Ovesné bezlepkové vločky* 100%
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
- Země původu: Zemědělská produkce EU, Dánsko
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou přirozeným bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny. Bezlepkové ovesné vločky navíc v BIO kvalitě si pro jejich jemnost a výraznou chuť oblíbili i gurmáni, kteří lepek snášejí dobře.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Vločky jsou ideálním základem vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Více informací o vločkách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 530 kJ / 370 kcal |
Tuky: | 7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,2 g |
Sacharidy: | 59,0 g |
z toho cukry: | 1,3 g |
Bílkoviny: | 13,0 g |
Vláknina: | 10 g |
Sůl: | 0 g |