GRIZLY

Vlašské ořechy 1000 g

Balení:

-7 %
1000 g

299 Kč

279 Kč

279 Kč / kg

Nabídka platí:

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

dny

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

hod

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

min

Your browser does not support the HTML5 canvas tag.

0

sec

Končí v
Akce skončila...

Skladem (>5ks)

16. 12. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Vlašské oříšky jsou bohaté na bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny a minerální látky. Ze všech druhů ořechů mají dokonce nejvyšší množstvím omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Sklizeň je z roku 2023.

Popis

GRIZLY Vlašské ořechy 1000 g

Vlašské ořechy jsou již vyloupané, můžete je mít vždy po ruce a pochutnat si rychlé svačině. 60 % obsahu tvoří celé půlky, které můžete použít na ozdobení doma vytvořených dezertů nebo do domácí granoly. Menší kousky pak nasypte na ranní kaši a použijtejako posypku na saláty ze zeleniny či ovoce. Pokud rádi pečete, rozemleté vlašáky jsou skvělé jako přísada do sladkých těst a také jako náplň do buchet, rolád a závinů.

Grizly TIP: Pokud chcete ušetřit čas při pečení, máme v nabídce jemně mletou mouku z vlašských ořechů.

Grizly INFO: Vlašské ořechy standardně a nejraději vykupujeme z České Republiky. Pokud to ale slabší úroda v Česku nedovolí, sáhneme pro ořechy ze Slovenska, Maďarska či Ukrajiny. Kvalita u vlašského ořechu bývá dosti proměnlivá, vždy ji proto pečlivě sledujeme a vybíráme ty nejlepší oříšky.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 954 kJ / 705 kcal
Tuky: 65 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 6 g
Sacharidy: 14 g
z toho cukry: 1,1 g
Vláknina: 7 g
Bílkoviny: 15 g
Sůl: 0,025 g
Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody


Složení: Vlašské ořechy 100 % Může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, sezamu a siřičitanů.


Země původu: Slovensko, Ukrajina, USA, Čína


Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.


Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)