Psyllium: Co to je, účinky, správné užívání a recepty
Jíte dost vlákniny? Pokud patříte mezi reprezentativní vzorek, pravděpodobně ne. Její nedostatek může způsobit zácpu, zvýšené riziko...
Psyllium je přírodní rozpustná vláknina 99% čistoty, což je nejvyšší dostupná kvalita, kterou jednoduše rozmícháte ve vodě nebo v jiném nápoji. Má konzistenci hrubšího prášku.
Psyllium je přírodní rozpustná vláknina 99% čistoty, což je nejvyšší dostupná kvalita a v provedení, které jednoduše rozmícháte ve vodě či jiném nápoji.
| Energetická hodnota: | 808 kJ / 193 kcal |
| Tuky: | 0,24 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
| Sacharidy: | 2,2 g |
| z toho cukry: | 0,24 g |
| Vláknina: | 88,25 g |
| Bílkoviny: | 1,5 g |
| Sůl: | 0,12 mg |
| Administrativní zařazení: | Superpotravina |
|---|---|
| Složení: | Jitrocel indický* (Psyllium, Plantago ovata, rozemleté osemení) *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství |
| Země původu: | Indie |
| Balení: | Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) |
| Skladování: | Skladujte na temném, chladném a suchém místě. |
Dobře vyvážená strava se správným množstvím vlákniny stimuluje řádné vylučování nestrávených zbytků potravy z našeho organismu. To je důležité zejména z toho důvodu, aby organismus fungoval efektivně a vstřebal z potravy všechny potřebné živiny.
Proč chtít GRIZLY Psyllium BIO?
| Energetická hodnota: | 808 kJ / 193 kcal |
| Tuky: | 0,24 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
| Sacharidy: | 2,2 g |
| z toho cukry: | 0,24 g |
| Vláknina: | 88,25 g |
| Bílkoviny: | 1,5 g |
| Sůl: | 0,12 mg |
| Administrativní zařazení: | Superpotravina |
|---|---|
| Složení: | Jitrocel indický* (Psyllium, Plantago ovata, rozemleté osemení) *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství |
| Země původu: | Indie |
| Balení: | Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) |
| Skladování: | Skladujte na temném, chladném a suchém místě. |
Jíte dost vlákniny? Pokud patříte mezi reprezentativní vzorek, pravděpodobně ne. Její nedostatek může způsobit zácpu, zvýšené riziko...