GRIZLY

Mandle a Andaliman by Palo Sekerka 200 g

229 Kč

1 145 Kč / kg

Skladem (>5ks)

10. 10. u vás

Dočasně nedostupné

Doprava zdarma

Neotřelé spojení chutí a výjimečný gurmánský zážitek. Přesně tak by se dala charakterizovat řada ořechových krémů by Palo Sekerka, do které patří i jemný mandlový krém s lyofilizovanými borůvkami, prachem z lyofilizovaných malin, bílou čokoládou a exotickým andalimanským kořením.

Popis

GRIZLY Mandle a andaliman by Palo Sekerka 200 g

Vydejte se vstříc neobyčejným chuťovým kombinacím! Vydejte se vstříc řadě ořechových krémů by Palo Sekerka, do které patří také jemný arašídový krém s kousky slaného karamelu, skořicí a miso pastou.

Palo Sekerka je špičkový slovenský kuchař, který vařil v pařížské michelinské restauraci. Po návratu domů na Slovensko se pustil do nových výzev – třeba do vedení netradičních kurzů vaření nebo do tvoření neobvyklých receptur pro oříškové krémy. A protože v Grizly čas od času rádi děláme věci trošku jinak, společně s Palem jsme se pustili do práce a výsledkem je výjimečná řada ořechových krémů by Palo Sekerka. Postupně z ní můžete ochutnat hned tři naprosto skvostně chutnající oříškové krémy.

Jedním z nich je jemný krém z pražených mandlí, ochucený mrazem sušenými borůvkami, prachem z lyofilizovaných malin, bílou čokoládou, a hlavně exotickým andalimanským kořením, které pochází z okolí sopečného jezera Toba v Indonésii. Čím je specifické? Především svou vůní! Každému může připomínat něco jiného, pro Pala jsou to hlavně borůvky s kořením a mix citrusů s lesním ovocem. Právě odtud pramení inspirace pro kombinaci andalimanu s bílou čokoládou, malinovým prachem a mrazem sušenými borůvkami. Sladkost čokolády dokonale vyvažuje kyselost a vůně citrusů. Nic naplat, tohle prostě musíte vyzkoušet na vlastní kůži. Jak praví jedno staré moudro, chuť nelze popsat, ta se musí prožít. Tak směle do toho.

Recept s kešu
Kešu roste

Proč chtít GRIZLY mandlový krém s andalimanským kořením?

  • součást chuťově výjimečné řady ořechových krémů by Palo Sekerka
  • vyladěná receptura pražených mandlí, lyofilizovaných borůvek, malin a andalimanského koření
  • skvělý jen tak na chuť, případně jako jedlý dárek pro vaše blízké

GRIZLY by Palo Sekerka

Hlavní myšlenkou této výjimečné řady ořechových krémů je výzva. Výzva přinést nové, neotřelé chutě do už tak skvěle chutnajících krémů. Stejně jako my v Grizly si Palo myslí, že chuť je v jídle to nejdůležitější. A právě proto vám společně s Palem přinášíme tři jedinečně oříškové krémy a doufáme, že se vám jejich neobvyklými příchutěmi trefíme do noty. Každý krém má v sobě totiž koření, které ho dělá specifickým. Ať už jde o andaliman z Indonésie, pepř Tellicherry z Indie, miso pasta nebo vietnamská skořice.

Recept s kešu