GRIZLY Kurkuma mletá BIO, 500 g
Kurkuma má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Používá se hlavně v asijské kuchyni do omáček a rýže. Dokáže zbarvit pokrm krásně do žluta. Má navíc velmi pozitivní vliv na naše zdraví.
Balení:
Kurkuma má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Používá se hlavně v asijské kuchyni do omáček a rýže. Dokáže zbarvit pokrm krásně do žluta.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 539 kJ / 368 kcal | 
| Tuky: | 3,7 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 70 g | 
| z toho cukry: | 18 g | 
| Vláknina: | 10 g | 
| Bílkoviny: | 9,1 g | 
| Sůl: | 0,001 g | 
Popis
GRIZLY Kurkuma mletá BIO 500 g
Vlastnosti a výhody: Má výrazně žlutou barvu a jemnou kořenitou chuť.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Více na: https://abecedazahrady.dama.cz/clanek/cesnek-lek-zivotabudic-i-afrodiziakumPoužití: Kurkumu známe spíše z asijské kuchyně, i když v poslední době se stala oblíbená i u nás. Je součásti kari koření a dalších směsí, jimž propůjčuje nezaměnitelnou žlutou barvu a příjemné aroma. Hodí se do omáček, polévek, také do vařené rýže.
- Administrativní zařazení: Koření
 - Složení: Kurkuma mletá* 100 %
 - *CZ-BIO-002 produkt ekologického zemědělství
 - Země původu: Indonésie,Indie
 - Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Obal vždy dobře zajistěte nebo koření přesypte do uzavíratelné nádoby.
 - Balení: Potravinové sáčky
 
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 539 kJ / 368 kcal | 
| Tuky: | 3,7 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 70 g | 
| z toho cukry: | 18 g | 
| Vláknina: | 10 g | 
| Bílkoviny: | 9,1 g | 
| Sůl: | 0,001 g | 
                        
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    