GRIZLY

Broskve lyofilizované 50 g

Balení:

50 g

129 Kč

2 580 Kč / kg

Skladem (>5ks)

29. 1. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Křupavé mrazem sušené broskve prostě musíte vyzkoušet! Jsou totiž bohatým zdrojem vitamínů a minerálů, což z nich dělá ideální přísadu pro přípravu zdravé svačiny.

Popis

GRIZLY Broskve lyofilizované 50 g

Mrazem sušené broskve se vyplatí zařadit do svého jídelníčku. Jsou přímo ideální na přípravu svačiny, jelikož vyvolají pocit nasycení a přispějí k normálnímu trávení. Jestli vás baví zkoušet nové chutě, využijte lyo broskve při tvorbě domácích moučníků, přidejte je do granoly nebo pestrého smoothie. Čerstvou a křupavou chuť si díky tomu, že jsou baleny ve znovuuzavíratelném obalu, můžete vychutnat až do posledního sousta a pokud byste jich přeci jenom potřebovali víc, máme pro vás připravené XXL balení.

Proč chtít GRIZLY lyo broskve?

  • krásně křupavé
  • 100% přírodní bez přidaného cukru
  • díky lyofilizaci si zachovává svoji původní barvu, chuť i vůni
  • lahodná svačina
  • praktické znovu uzavíratelné balení
Recept s kešu
Kešu roste

Věděli jste, že…

…lyofilizace je proces sušení hlubokým mrazem za velmi nízké teploty a tlaku? Dochází k vysušení přirozeně obsažené vody, proto je lyofilizované ovoce tak křupavé. Navíc si v maximální možné míře zachová svou původní barvu, chuť, vůni a všechny minerální látky a vitamíny.

GRIZLY TIP 👉 Plno zajímavostí o mrazem sušeném ovoci najdete v našem článku. Tak si ho neváhejte přečíst.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1360 kJ / 325 kcal
Tuky: 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 67,9 g
z toho cukry: 61,1 g
Vláknina: 14,7 g
Bílkoviny: 5,8 g
Sůl: <0,01 g

Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce

Složení: Lyofilizované broskve plátky nebo kostičky 100 %.


Země původu: Německo, Čína, Turecko


Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.


Balení: Znovuuzavíratelný potravinářský plastový sáček, vakuováno v potravinářském plastovém sáčku (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).