Zdravé špenátové palačinky

Zdravé špenátové palačinky

Vyzkoušejte recept na slané špenátové palačinky. Nejenže jsou zdravé, ale také velmi chutné, syté a plné živin!

Vyzkoušejte recept na slané špenátové palačinky. Nejenže jsou zdravé, ale také velmi chutné, syté a plné živin! Stačit vám bude pár základních ingrediencí a jejich příprava zabere sotva pár minut.

 Grizly tip: Připravte si tyto špenátové palačinky na Zelený čtvrtek! 

Postup:

  1. Nejprve si v připravené míse smícháme špenát, hladkou špaldovou mouku, mléko a trošku soli. Vše důkladně rozmixujeme.

  2. Poté na lžičce ghí uděláme palačinky. Z připraveného množství jich vyjde cca 5.

  3. Mezitím si smícháme gervais, zakysanou smetanu, pomazánkové máslo a prolisovaný česnek. Zamícháme, osolíme a opepříme.

  4. Krém podáváme s palačinkami.


Naše ghíčko je vyráběné z českého másla. Má dokonalou máslovou vůni a je bez laktózy.

Grizly přeje dobrou chuť!

Počet porcí: 5
Ingredience

Líbí se vám tento článek? Řekněte o tom svým známým!