Vyzkoušejte recept na slané špenátové palačinky. Nejenže jsou zdravé, ale také velmi chutné, syté a plné živin! Stačit vám bude pár základních ingrediencí a jejich příprava zabere sotva pár minut.
Grizly tip: Připravte si tyto špenátové palačinky na Zelený čtvrtek!
Postup:
-
Nejprve si v připravené míse smícháme špenát, hladkou špaldovou mouku, mléko a trošku soli. Vše důkladně rozmixujeme.
-
Poté na lžičce ghí uděláme palačinky. Z připraveného množství jich vyjde cca 5.
-
Mezitím si smícháme gervais, zakysanou smetanu, pomazánkové máslo a prolisovaný česnek. Zamícháme, osolíme a opepříme.
-
Krém podáváme s palačinkami.
Naše ghíčko je vyráběné z českého másla. Má dokonalou máslovou vůni a je bez laktózy.
Grizly přeje dobrou chuť!