GRIZLY

Kešu v lyo borůvkové krustě 125 g

199 Kčs DPH

169 Kč s kódem NACESTY

1 592 Kč / kg

Skladem (>5ks)

16. 7. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Doprava od 59 Kč

Kešu oříšky jsou dobré samy o sobě, takže jak to může dopadnout, když se spojí s ovocem? No zatraceně dobře! Protože to není tak ledajaké ovoce, ale prach z mrazem sušených borůvek. Mňam!

Popis

GRIZLY Kešu v lyofilizované borůvkové krustě 125 g

Delikátní pochoutka, která vás dostane do kolen! Rozhodli jsme zkoušet různá netradiční chuťová spojení a jedním z nich je kombinace křupavých oříšků s neméně křupavým mrazem sušeným ovocem. Konkrétně v tomto případě se jedná o nepražené a nesolené kešu oříšky, které jsme obalili do prachu z lyofilizovaných borůvek. Určitě vás napadá, jak taková nevšední kombinace chutná? No parádně, co vám budeme povídat. Musíte to prostě vyzkoušet sami! Kešu v lyo borůvkové krustě jsou zdravou alternativou ke klasickým sladkostem, obstojí však také v ranní ovesné kaši, müsli nebo jako ozdoba dezertů. Díky procesu lyofilizace si borůvky, potažmo prach z nich, zachovaly svou plnou chuť i všechny vitamíny, takže chutnají přesně tak, jako byste si je včera přinesli z trhu. Právě proto jsou kešu s lyo borůvkami pochoutkou bez přidaného cukru, aditiv a konzervantů.

Proč chtít GRIZLY kešu v lyo borůvkové krustě?

  • nevšední spojení oříšků a ovoce
  • bez přidaného cukru
  • použití pouze dvou surovin – kešu oříšků a lyo borůvek
  • zdravá alternativa k běžným sladkostem
  • můžou se proměnit v netradiční jedlý dárek pro vaše blízké
Recept s kešu

Složení:

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota: 2057 kJ/ 491 kcal
Tuky: 25 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5,6 g
Sacharidy: 53 g
z toho cukry: 13 g
Vláknina: 11,6 g
Bílkoviny: 9,2 g
Sůl: 0 g

Zařazení

Administrativní zařazení: Upravené suché skořápkové plody
Složení: kešu ořechy 50 %, prášek z lyofilizovaných borůvek 50 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů.
Země původu: Čína
Balení: PP obal
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením.