GRIZLY

Belgická hořká čokoláda 500 g

299 Kč

598 Kč / kg

Skladem (>5ks)

25. 4. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Doprava od 59 Kč

Belgická čokoláda s vyváženou chutí bude intenzivním požitkem pro každého čokoládového gurmána.

Popis

GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g

Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.

Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.

Naše hořká čokoláda má široké využití. Kromě toho, že ji můžete mlsat jen tak samotnou, také nabízí velkou svobodu párování s mnoha různými příchutěmi a složkami. Se svou standardní tekutostí se můžete spoléhat na její vynikající zpracovatelnost v širokém rozsahu aplikací: např. tvarové odlévání a polévání cukrovinek nebo dochucování ganache, pěn, krémů, smetany, zmrzliny a omáček.

Doporučujeme také vyzkoušet náš rychlý recept na výborné čokoládové košíčky. Kromě hořké čokolády budete potřebovat už jen lískooříškový krém.


Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 307 kJ / 551 kcal
Tuky: 36,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 21,9 g
Sacharidy: 45,8 g
z toho cukry: 43,1 g
Vláknina: 8,1 g
Bílkoviny: 5,1 g
Sůl: 0,01 g
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový prášek).
Může obsahovat stopy mléka, lepku a suchých skořápkových plodů a arašídů.
Země původu: Belgie
Certifikáty: HALAL, Kosher
Výrobce: Callebaut, receptura č. 811
Trvanlivost: 24 měsíců od data výroby
Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20  °C
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).