Polévka z červené čočky

A jdeme na to:

Červenou cibuli nakrájíme nadrobno a opečeme dozlatova na oleji. Přisypeme pořádně promytou červenou čočku, kterou lehce opražíme. Čočku vždy vymýváme tak dlouho, dokud voda tvoří bublinky, ty by totiž mohly vést k nadýmání.

Opraženou čočku posypeme kořením, které se tak krásně rozvoní (soli stačí málo, pokud máte slaný vývar).

Vše zalijeme horkým vývarem a necháme vařit cca 15 minut do změknutí.

Polévku podáváme ozdobenou bylinkami a piniovými oříšky, nejsou nutností, ale skvěle pokrm dochutí.

GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g

1000 g
79 Kč
79 Kč / kg
0 ks
Skladem

Nekton Olivový olej EXTRA VIRGEN La espaňola 750 ml

750 ml
166 Kč
Dočasně nedostupné

Eden Bujon zeleninový WÜRZL sklo BIO 250 g

250 g
125 Kč
Dočasně nedostupné

GRIZLY Piniové oříšky 200 g

200 g
209 Kč
1 045 Kč / kg
0 ks
Skladem

Vaše komentáře a doporučení

K tomuto článku nebyly přidány žádné recenze

Načítání produktů
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky