GRIZLY Sweets Směs na vanilkové rohlíčky bezlepkové, 440 g
Se směsí na pečení vanilkových rohlíčků bez lepku s recepturou od renomované cukrářky si jednoduše upečete to nejlahodnější vánoční cukroví.
Balení:
Se směsí na pečení vanilkových rohlíčků bez lepku s recepturou od renomované cukrářky si jednoduše upečete to nejlahodnější vánoční cukroví.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 1 357 kJ / 324 kcal |
Tuky: | 11,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g |
Sacharidy: | 70,2 g |
z toho cukry: | 18,1 g |
Vláknina: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 7,5 g |
Sůl: | 0,2 g |
Zařazení
Administrativní zařazení: | Směs pro přípravu vanilkových rohlíčků – bezlepková |
---|---|
Složení: | bezlepková směs (rýže, brambory, tapioka, kukuřice, pohanka), vlašské ořechy, cukr moučka, vanilkový prášek, zahušťovadlo: xanthanová guma. |
Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. |
Země původu: | Česká republika |
Balení: | Praktický znovuuzavíratelný obal s vánočním motivem |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením. |
Popis
GRIZLY Sweets Směs na vanilkové rohlíčky bezlepkové 440 g
S bezlepkovou směsí na lahodné vanilkové rohlíčky je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na rohlíčky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a žloutků a následné pečení. Vanilkové rohlíčky chutnají jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.
Recept
Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:
- 200 g másla
- 2 žloutky
Vsypte směs do mísy, přidejte změklé máslo a 2 žloutky.
Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu.
Nechte odležet v lednici ideálně přes noc.
Tvarujte rohlíčky nebo těsto vyválejte přes fólii na válu s bezlepkovou moukou a vykrajujte.
Pečte na 160 °C (horkovzdušně) asi 15 minut do nazlátlé barvy.
Nechte zcela vychladnout, poté sejměte z plechu.
Množství odpovídá cca 2–2,5 plechu cukroví.
Tip: Rohlíčky by se měly obalovat ještě zatepla ve vanilkovém cukru. U bezlepkové varianty je lepší pocukrovat je ještě teplé na plechu a teprve po vychladnutí je z plechu posbírat.


Darina de Oliveira Costa
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.
Bezlepkové cukroví snadné vánoční pečení 🎄 se směsmi GRIZLY Sweets.
Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 1 357 kJ / 324 kcal |
Tuky: | 11,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g |
Sacharidy: | 70,2 g |
z toho cukry: | 18,1 g |
Vláknina: | 1,7 g |
Bílkoviny: | 7,5 g |
Sůl: | 0,2 g |
Zařazení
Administrativní zařazení: | Směs pro přípravu vanilkových rohlíčků – bezlepková |
---|---|
Složení: | bezlepková směs (rýže, brambory, tapioka, kukuřice, pohanka), vlašské ořechy, cukr moučka, vanilkový prášek, zahušťovadlo: xanthanová guma. |
Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. |
Země původu: | Česká republika |
Balení: | Praktický znovuuzavíratelný obal s vánočním motivem |
Skladování: | Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením. |