GRIZLY

Sweets Směs na ischelské dortíčky bezlepkové 340 g

109 Kč

321 Kč / kg

Skladem 2 ks

21. 1. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Po ischelských dortíčcích z naší bezlepkové směsi na pečení se jen zapráší. Zkuste si je letos na Vánoce upéct také. Recepturu na směs pro nás navrhla renomovaná cukrářka tak, aby pečení bylo co nejsnadnější. Abychom vám práci ještě více ulehčili, přibalili jsme ke směsi krásné vykrajovátko ve tvaru kytičky.

Popis

GRIZLY Sweets Směs na ischelské dortíčky bezlepkové 340 g

Vůně cukroví k Vánocům neodmyslitelně patří! Neváhejte a pusťte se letos do pečení také, s naší bezlepkovou směsí na lahodné ischelské cukroví to půjde jedna radost. Základem na ischelské dortíčky tvoří kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad, jakými jsou mandlová, rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše už je nachystané, stačí jen přidat máslo a následně směs vložit do trouby. Díky receptuře bez barviv, aromat a dalších nepřirozených příměsí chutnají dortíčky jako domácí. Abychom vám práci ještě více usnadnili, přibalili jsme ke směsi na ischelské dortíčky krásné vykrajovátko ve tvaru kytičky.

Výhody bezlepkových směsí GRIZLY Sweets:

  • bez lepku 
  • domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou 
  • kvalitní suroviny 
  • bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte 
  • vyrobeno čerstvě v České republice
Recept s kešu
Kešu roste

Recept 

Na přípravu těsta potřebujete kromě samotné směsi ještě 140 g másla. Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Může to trvat trochu déle, těsto se vám může dát moc sypké, ale to je v pořádku. Pokračujte do úplného spojení. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté vyválejte přes fólii na válu posypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 140 °C v horkovzdušné troubě zhruba 15–20 minut. Nechte zcela vychladnout, teprve potom cukroví posbírejte z plechu. Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je cca 2 až 2,5 plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.

GRIZLY tip

Ischelské dortíky by neměly být vyválené úplně na tenko. Korpusy můžete spojit například krémem a polít čokoládovou polevou. Na krém budete potřebovat máslo, cukr moučka dle chuti, malinovou marmeládu dle chuti a rum. Vše důkladně promíchejte ideálně ručním šlehačem a vzniklou směsí naplňte vychladlé korpusy. Nechte zatuhnout a poté horní korpus namáčejte v čokoládové polevě.

Tip pro vegany – místo másla přidejte ve stejném poměru rostlinný tuk a veganské ischelské dortíčky jsou na světě!

Recept s kešu
Kešu roste

Darina de Oliveira Costa 

Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.

Bezlepkové cukroví snadné vánoční pečení 🎄 se směsmi GRIZLY Sweets.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1628 kJ / 389 kcal
Tuky: 7,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 72,7 g
z toho cukry: 21 g
Vláknina: 3,5 g
Bílkoviny: 7 g
Sůl: 0,01 g
Složení: bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, mandlová mouka, kakaový prášek, skořice, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma)

Může obsahovat stopy skořápkových plodů.

Země výroby: Česká republika

Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.

Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.