Linecké cukroví je pro většinu domácností základem vánočního pečení. Dokonale promyšlená receptura směsi od renomované cukrářky zaručí, že snadno dosáhnete perfektního výsledku i přes specifika bezlepkového pečení.

Balení:

400 g 99 Kčs DPH 248 Kč / kg
  • Skladem >5 ks (24. 10. může být u vás) (Dočasně nedostupné)
  • Doprava od 59 Kč

Linecké cukroví je pro většinu domácností základem vánočního pečení. Dokonale promyšlená receptura směsi od renomované cukrářky zaručí, že snadno dosáhnete perfektního výsledku i přes specifika bezlepkového pečení.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota: 1529 kJ / 365 kcal
Tuky: 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 84 g
z toho cukry: 24 g
Vláknina: 0,6 g
Bílkoviny: 3,8 g
Sůl: 0,01 g

Zařazení

Administrativní zařazení: Směs pro přípravu lineckého cukroví – bezlepková
Složení: bezlepková směs (rýže, brambory, tapioka, kukuřice, pohanka), cukr moučka, citronová kůra, vanilkový prášek, zahušťovadlo: xanthanová guma.
Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Země původu: Česká republika
Balení: Praktický znovuuzavíratelný obal s vánočním motivem
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením.
Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Podobné produkty

Popis

GRIZLY Sweets Směs na linecké cukroví bezlepkové 400 g

S bezlepkovou směsí na lahodné linecké cukroví je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na linecké je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a žloutků a následné pečení. Linecké cukroví chutná jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí. 

👩‍🍳 domácí receptura z kvalitních surovin vytvořená renomovanou cukrářkou
🌿
bez lepku, barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí
vyrobeno čerstvě v České republice

Recept 

Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:

  • 200 g másla
  • 2 žloutky
Vsypte směs do mísy, přidejte změklé máslo a 2 žloutky. Promíchejte a spojte v kompaktní těsto. Nechte odležet v lednici přes noc. Vyválejte přes fólii na válu s bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 160 °C (horkovzduch) asi 15 minut, do nazlátlé barvy. Nechte vychladnout a poté sundejte z plechu. Množství odpovídá cca 2–2,5 plechu cukroví.


Tip: Po vykrojení dejte plech s cukrovím na 20 minut do lednice – lépe tak drží tvar. Bezlepkové cukroví je lepší upéct spíše déle, aby nebylo příliš křehké. Upečené cukroví nechte přes noc v lednici, pak teprve plňte a zdobte.

Recept s kešu
Kešu roste

Darina de Oliveira Costa 

Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.

Bezlepkové cukroví snadné vánoční pečení 🎄 se směsmi GRIZLY Sweets.

Složení:

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota: 1529 kJ / 365 kcal
Tuky: 0,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 84 g
z toho cukry: 24 g
Vláknina: 0,6 g
Bílkoviny: 3,8 g
Sůl: 0,01 g

Zařazení

Administrativní zařazení: Směs pro přípravu lineckého cukroví – bezlepková
Složení: bezlepková směs (rýže, brambory, tapioka, kukuřice, pohanka), cukr moučka, citronová kůra, vanilkový prášek, zahušťovadlo: xanthanová guma.
Alergeny: Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Země původu: Česká republika
Balení: Praktický znovuuzavíratelný obal s vánočním motivem
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem a slunečním zářením.