Vietnamská rýže ST25 Premium je jedna z nejlahodnějších rýží vůbec. Je vhodná zejména pro asijskou kuchyni, ale hodí se i jako klasická příloha.
Balení:
Vietnamská rýže ST25 Premium je jedna z nejlahodnějších rýží vůbec. Je vhodná zejména pro asijskou kuchyni, ale hodí se i jako klasická příloha.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 481 kJ / 354 kcal | 
| Tuky: | 1 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,34 g | 
| Sacharidy: | 79,1 g | 
| z toho cukry: | 0,7 g | 
| Bílkoviny: | 7,5 g | 
| Vláknina | 1 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Popis
GRIZLY Rýže ST25 Premium 1000 g
Vlastnosti a výhody: Odrůda vietnamské rýže Soc Trang (ST25) patří mezi nejlahodnější rýže na světě. Byla vyvinuta třemi předními vietnamskými odborníky v provincii Soc Trang v deltě Mekongu.
Použití: GRIZLY Rýže ST25 je vhodná především pro výrobu asijských pokrmů, ale hodí se i jako příloha.
Příprava: Rýži řádně propláchneme, dáme do hrnce společně s vodou, přivedeme k varu a vaříme do měkka. Vhodná je i příprava v rýžovaru.
- Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich.
 - Složení: Rýže ST25 100 %.
 - Skladování: Skladujte v temném, suchém a chladném místě.
 - Země původu: Vietnam.
 - Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
 
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 481 kJ / 354 kcal | 
| Tuky: | 1 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,34 g | 
| Sacharidy: | 79,1 g | 
| z toho cukry: | 0,7 g | 
| Bílkoviny: | 7,5 g | 
| Vláknina | 1 g | 
| Sůl: | 0 g | 
                        
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    