GRIZLY Kakaové boby nepražené zlomky BIO, 250 g
Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vhodné na dochucení kaše, k pečení nebo přípravě sladkých dezertů.
Balení:
Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vhodné na dochucení kaše, k pečení nebo přípravě sladkých dezertů.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 782 kJ / 673 kcal | 
| Tuky: | 52 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 33 g | 
| Sacharidy: | 25,8 g | 
| z toho cukry: | 0,2 g | 
| Vláknina: | 25,6 g | 
| Bílkoviny: | 13 g | 
| Sůl: | 0,2 g | 
Popis
GRIZLY Kakaové boby nepražené zlomky BIO 250 g
Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vznikají mletím sušených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá také označována jako 100% čokoláda. Dá se použít k přímé konzumaci, ale je vhodná především k pečení, či přípravě sladkých dezertů.
- Administrativní zařazení: Sladidla a ochucovadla
 - Složení: Kakaové boby* 100%
 - *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
 - Země původu: Peru
 - Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
 - Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
 - Velikost zlomků se pohybuje v rozmezí 2-15 mm.
 
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 782 kJ / 673 kcal | 
| Tuky: | 52 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 33 g | 
| Sacharidy: | 25,8 g | 
| z toho cukry: | 0,2 g | 
| Vláknina: | 25,6 g | 
| Bílkoviny: | 13 g | 
| Sůl: | 0,2 g | 
                        
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    