Basmati znamená v sanskrtu "voňavá". Zrno této rýže je štíhlé a podlouhlé a po uvaření sypké. Basmati bílá je mechanicky zbavená své svrchní slupky a vyleštěná, aby vynikla její čistě bílá barva. Je vhodná jako příloha k omáčkám, k přípravě lehkých rizot nebo do salátů.
Balení:
Basmati znamená v sanskrtu "voňavá". Zrno této rýže je štíhlé a podlouhlé a po uvaření sypké. Basmati bílá je mechanicky zbavená své svrchní slupky a vyleštěná, aby vynikla její čistě bílá barva. Je vhodná jako příloha k omáčkám, k přípravě lehkých rizot nebo do salátů.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 489 kJ / 351 kcal | 
| Tuky: | 0,4 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 79 g | 
| z toho cukry: | 0,1 g | 
| Bílkoviny: | 7,2 g | 
| Vláknina: | 1,7 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Popis
PROBIO Rýže basmati bílá 500 g
- Složení: Rýže basmati* 100%
- *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
- Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Basmati znamená v sanskrtu "voňavá". Zrno této rýže je štíhlé a podlouhlé a po uvaření sypké. Basmati bílá je mechanicky zbavená své svrchní slupky a vyleštěná, aby vynikla její čistě bílá barva. Je vhodná jako příloha k omáčkám, k přípravě lehkých rizot nebo do salátů.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 489 kJ / 351 kcal | 
| Tuky: | 0,4 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 79 g | 
| z toho cukry: | 0,1 g | 
| Bílkoviny: | 7,2 g | 
| Vláknina: | 1,7 g | 
| Sůl: | 0 g | 
 
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    