Skladem (>5ks)
12. 12. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Špaldové vločky v posledních letech získaly na popularitě. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť. Jedná se o speciální druh nešlechtěné pšenice s řadou cenných látek pro náš organismus.
Popis
GRIZLY Špaldové vločky 1000 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky
- Složení: Špaldové vločky 100%
- Země původu: Ukrajina
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna (nešlechtěná pšenice). Špalda je jedna z nejstarších obilnin na světě. Jsou zdrojem sacharidů, ale také vlákniny. Konzumace špaldových vloček má vliv na normální fungování nervové soustavy, Díky nízkému obsahu tuků je tato kombinace skvělým základem zdravé výživy.
Použití: Vločky se skvěle hodí k snídani, ale poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Více informací o vločkách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1530 kJ / 362 kcal |
Tuky: | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 68 g |
z toho cukry: | 6,5 g |
Bílkoviny: | 14 g |
Vláknina: | 10 g |
Sůl: | 0,01 g |