GRIZLY Vločky ovesné jemné BIO, 1000 g
Ovesné vločky jsou nejznámější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho pochoutek. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť. Vynikají lehkou stravitelností a bohatostí na živiny. Tyto jemné vločky si můžete vychutnat v biokvalitě.
Balení:
Ovesné vločky jsou nejznámější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho pochoutek. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť. Vynikají lehkou stravitelností. Tyto jemné vločky si můžete vychutnat v biokvalitě.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 566 kJ / 372 kcal | 
| Tuky: | 7 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,3 g | 
| Sacharidy: | 59 g | 
| z toho cukry: | 1,1 g | 
| Vláknina : | 10 g | 
| Bílkoviny: | 13 g | 
| Sůl: | 0,1 g | 
Popis
GRIZLY Vločky ovesné jemné BIO 1000 g
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky
 - Složení: 100% BIO* ovesné vločky jemné
 - *BIO - CZ-BIO-001 produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
 - Země původu: Zemědělská produkce EU
 - Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
 - Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
 
Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů. BIO ovesné jemné vločky jsou přirozeně výživnou a všestrannou ingrediencí, ideální pro přípravu kaší, smoothie, pečiva nebo jako součást müsli. Díky své jemné textuře rychle změknou a mají přirozeně lahodnou, oříškovou chuť. Perfektní volba pro snídaně i vaření bez zbytečných přísad.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Více informací o vločkách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 566 kJ / 372 kcal | 
| Tuky: | 7 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,3 g | 
| Sacharidy: | 59 g | 
| z toho cukry: | 1,1 g | 
| Vláknina : | 10 g | 
| Bílkoviny: | 13 g | 
| Sůl: | 0,1 g | 
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    