Lehce pikantní kombinace čtyř semínek na společné klíčení vás okouzlí jak chutí, tak bohatostí živin.
Balení:
Lehce pikantní kombinace čtyř semínek na společné klíčení vás okouzlí chutí.
Popis
GRIZLY Alfalfa, rukola, řeřicha, pórek BIO mix semínek na klíčení BIO 250 g
- Administrativní zařazení: Semena na klíčení
- Složení: Alfalfa*, rukola*, řeřicha*, pórek*
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
- Země původu: Itálie
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Semínka alfalfa, rukoly, řeřichy a pórku jsou dokonalou směsí na společné klíčení a jedná se o skvělou kombinaci chutí.
Alalfa neboli vojtěška je klíčkem s mírně nasládlou chutí. Klíčky rukoly neboli rokety mají charakteristickou pikantní chuť. Klíčky řeřichy mají lehce štiplavou chuť. Klíčky pórku jsou význačné svou nasládlou cibulkovou chutí.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Naklíčená semínka vojtěšky, rukoly, řeřichy a pórku můžete přidávat do salátů, těstovin, vychladlých polévek, na namazané pečivo nebo při přípravě zeleninových smoothie.
Návod k přípravě: Semínka po dobu 8-12 hodin namáčejte ve vodě (nejlépe filtrované bez chlóru). V klíčící nádobě nechejte semínka klíčit 4-6 dní. Během klíčení semínka 2-3 x denně proplachujte. Plně naklíčená semínka připravená ke konzumaci měří 2,5-5 cm. Ideální teplota pro celý proces je 20 °C.
