GRIZLY Mandlový krém křupavý 100%, 500 g
Jemný krém je vyrobený z najemno umletých pražených mandlí, pro správnou křupavost jsme přidali i pár větších kousků. Mandlový krém si dejte jen tak na lžičce nebo přidejte do ranní kaše.
Balení:
Jemný krém je vyrobený z najemno umletých pražených mandlí, pro správnou křupavost jsme přidali i pár větších kousků. Mandlový krém si dejte jen tak na lžičce nebo přidejte do ranní kaše.
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota: | 2 468 kJ / 590 kcal | 
| Tuky: | 52,5 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 3,6 g | 
| Sacharidy: | 18,7 g | 
| z toho cukry: | 4,6 g | 
| Bílkoviny: | 21,4 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Zařazení
| Administrativní zařazení: | Mandlový krém s kousky mandlí | 
|---|---|
| Složení: | jemně mleté nasucho pražené mandle s nasekanými kousky 100 %. Bez přidaného cukru, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. | 
| Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. | 
| Země původu: | Česká republika | 
| Balení: | Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem. | 
| Skladování: | Chraňte před přímým slunečním zářením. Před konzumací doporučujeme promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců a uchovávejte při pokojové teplotě. | 
Popis
GRIZLY Mandlový krém křupavý 100% 500 g
Dokonale krémový a jemně křupavý mandlový krém vám ihned zachutná. K jeho výrobě používáme čerstvé mandle, které nasucho pražíme horkým vzduchem a následně je meleme tak dlouho, dokud nevznikne krém s příjemně hladkou konzistencí. Příjemnou křupavost dodávají větší kousky mandlí, které následně přidáme do již hotového krému. Nenajdete v něm žádné další příměsi, jen mandle. Ovšem jemný mandlový krém není v naší nabídce jediný. Pro milovníky ochucených ořechových krémů máme mandlový krém s bílou čokoládou a kokosem.
Proč chtít GRIZLY křupavý mandlový krém?
- krémová jemně křupavá konzistence
- vyrobený jen z nasucho pražených mandlí
- bez palmového oleje
 
 
Na co použít mandlový krém?
Způsobů je hned několik! Mandlovým krémem si ochutíte ovocné smoothie, proteinový koktejl, müsli nebo ranní kaši. Skvěle chutná také s tvarohem. Případně ho zkombinujte s nakrájeným ovocem a vytvořte si rychlou svačinu nebo snídani, která se promění ve zdroj energie, vitamínu E a hořčíku. Mandlový krém však využijete i při vaření, doporučujeme vyzkoušet náš recept na kuřecí nudličky s mandlovou omáčkou.
Věděli jste, že..
…ořechová másla a krémy vyrábíme každý týden v malých sériích? Můžeme tak zaručit výjimečnou kvalitu u každého kusu. GRIZLY mandlový krém navíc odpovídá požadavkům na zdravé mandlové máslo, protože k jeho výrobě se používají pouze mandle. Žádné další přidané cukry, oleje nebo aditiva v něm nenajdete.
 
Složení:
Výživové údaje na 100 g
| Energetická hodnota: | 2 468 kJ / 590 kcal | 
| Tuky: | 52,5 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 3,6 g | 
| Sacharidy: | 18,7 g | 
| z toho cukry: | 4,6 g | 
| Bílkoviny: | 21,4 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Zařazení
| Administrativní zařazení: | Mandlový krém s kousky mandlí | 
|---|---|
| Složení: | jemně mleté nasucho pražené mandle s nasekanými kousky 100 %. Bez přidaného cukru, obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. | 
| Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. | 
| Země původu: | Česká republika | 
| Balení: | Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem. | 
| Skladování: | Chraňte před přímým slunečním zářením. Před konzumací doporučujeme promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců a uchovávejte při pokojové teplotě. | 
 
                     
                         
                         
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    