Jablečný štrůdl jako od babičky: Recept, těsto i pečení krok za krokem
Vůně pečeného štrůdlu patří k nejkrásnějším vzpomínkám na dětství. Jemné těsto, šťavnatá jablka, křupavé ořechy a skořice, která pro...
Sušená jablka s výrazně sladkou chutí a příjemným aroma. Vyrobeno z odrůdy Starking Delicious s tmavě červenou slupkou a šťavnatou dužinou.
Sušená jablka s výrazně sladkou chutí a příjemným aroma. Vyrobeno z odrůdy Starking Delicious s tmavě červenou slupkou a šťavnatou dužinou.
| Výživové údaje na 100 g: | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 356 kJ / 314 kcal |
| Tuky: | 0,2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
| Sacharidy: | 81,5 g |
| z toho cukry: | 72 g |
| Bílkoviny: | 0,7 g |
| Sůl: | 0,22 g |
Sušená jablka ve tvaru kroužků, bez jadřince, si užijete jako lehkou svačinku v případech, kdy nemáte po ruce čerstvé ovoce. Jablečné plátky jsou měkké, snadno se kousají, příjemně voní a mají výraznou chuť. Neobsahují přidaný cukr ani další látky. Křížaly jsou vyrobeny z pečlivě vybraných, plně zralých plodů a sušeny horkým vzduchem. Na oblíbeném anglickém pořekadle "An apple a day keeps the doctor away.", které ve volném překladu znamená: "Jedno jablko denně doktora ven ze dveří vyžene.", tak jistě bude něco pravdy.
Použití: Sušená jablka jsou pochoutkou, spolehlivě s nimi zaženete chuť na sladké. Můžete je přidat do domácí granoly, vlastního oříškovo-ovocného mixu nebo použít při pečení koláčů a tvoření dezertů. Oslaďte si snídani, ať už si rádi pochutnáváte na ovesné kaši nebo müsli.
| Výživové údaje na 100 g: | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 356 kJ / 314 kcal |
| Tuky: | 0,2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g |
| Sacharidy: | 81,5 g |
| z toho cukry: | 72 g |
| Bílkoviny: | 0,7 g |
| Sůl: | 0,22 g |
Vůně pečeného štrůdlu patří k nejkrásnějším vzpomínkám na dětství. Jemné těsto, šťavnatá jablka, křupavé ořechy a skořice, která pro...
Nejlepší křížaly, co se dají koupit!