GRIZLY Arašídy pražené solené (také buráky nebo podzemnice olejná) jsou bohaté na kvalitní rostlinné bílkoviny, vlákninu a zdravé tuky.

Balení:

1000 g 139 Kčs DPH 111 Kč s kódem BLACKFRIDAY 111 Kč / kg
  • Skladem >5 ks (5. 11. může být u vás) (Dočasně nedostupné)
  • Doprava od 59 Kč

GRIZLY Arašídy pražené solené (také buráky nebo podzemnice olejná) obsahují kvalitní rostlinné bílkoviny, vlákninu a zdravé tuky.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 498 kJ / 599 kcal
Tuky: 53 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 6,5 g
Sacharidy: 18 g
z toho cukry: 5,4 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 28 g
Sůl: max. 1,5 g
Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Podobné produkty

Popis

GRIZLY Arašídy pražené solené 1000 g

  • Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody
  • Složení: arašídy loupané pražené, slunečnicový olej, jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
  • Země původu: Argentina
  • Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)

Vlastnosti a výhody: Arašídy neboli plody podzemnice olejné jsou ve skutečnosti luštěninou a jsou příbuzné fazolím, čočce a sóje, přestože ji u nás řadíme mezi oříšky. Svůj původ mají v Jižní Americe. Z arašídů se kromě toho, že se praží a solí, aby měly co nejlahodnější chuť, také vyrábí arašídové másloolej (je velmi oblíbený díky tomu, že se přepaluje až ve velmi vysokých teplotách), rostlinný protein nebo mouka

Použití: Na arašídech pražených a solených si můžete pochutnávat jen tak nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu. Pokud milujete sladko slanou chuť, doporučujeme buráky přidat do dezertů, rozemlít do máslové konzistence a vyrobit si vlastní arašídové máslo nebo použít na pečení a do omáček.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 498 kJ / 599 kcal
Tuky: 53 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 6,5 g
Sacharidy: 18 g
z toho cukry: 5,4 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 28 g
Sůl: max. 1,5 g

Články a recepty