Cirio Rajčata loupaná drcená, 600 g
V roce 1856 Francesco Cirio poprvé konzervoval italská rajčata a zeleninu. Od té doby jsou produkty Cirio nepostradatelnou ingrediencí v každé Italské domácnosti.
Balení:
V roce 1856 Francesco Cirio poprvé konzervoval italská rajčata a zeleninu. Od té doby jsou produkty Cirio nepostradatelnou ingrediencí v každé Italské domácnosti.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 147 kJ / 35 kcal |
| Tuky: | 0,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
| Sacharidy: | 6,3 g |
| z toho cukry: | 4,4 g |
| Bílkoviny: | 1,2 g |
| Sůl: | 0,3 g |
Popis
Cirio Rajčata loupaná drcená 3x200 g
Kvalitní italská kulatá rajčata jsou blanšírovaná, oloupaná a pasírovaná přes jemné síto aby bylo dosaženo hladké konzistence. Výborné pro krémové polévky a rajčatové omáčky, stačí přidat bylinky a koření.
Pasírovaná rajčata. Pasterováno. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3-4 dnů.
Vyrobeno v Itálii.
Složení: Rajčata 99,5 %, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 147 kJ / 35 kcal |
| Tuky: | 0,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
| Sacharidy: | 6,3 g |
| z toho cukry: | 4,4 g |
| Bílkoviny: | 1,2 g |
| Sůl: | 0,3 g |
