Cirio Rajčata loupaná drcená, 500 g
V roce 1856 Francesco Cirio poprvé konzervoval italská rajčata a zeleninu. Od té doby jsou produkty Cirio nepostradatelnou ingrediencí v každé Italské domácnosti.
Balení:
V roce 1856 Francesco Cirio poprvé konzervoval italská rajčata a zeleninu. Od té doby jsou produkty Cirio nepostradatelnou ingrediencí v každé Italské domácnosti.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 152 kJ / 36 kcal |
| Tuky: | 0,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
| Sacharidy: | 5,9 g |
| z toho cukry: | 5 g |
| Bílkoviny: | 1,4 g |
| Sůl: | 0,03 g |
Popis
Cirio Rajčata loupaná drcená 500 g
Kvalitní italská kulatá rajčata jsou blanšírovaná, oloupaná a pasírovaná přes jemné síto aby bylo dosaženo hladké konzistence. Výborné pro krémové polévky a rajčatové omáčky, stačí přidat bylinky a koření.
Pasírovaná rajčata. Pasterováno. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3-4 dnů.
Vyrobeno v Itálii.
Složení: Rajčata 99,9 %, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 152 kJ / 36 kcal |
| Tuky: | 0,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
| Sacharidy: | 5,9 g |
| z toho cukry: | 5 g |
| Bílkoviny: | 1,4 g |
| Sůl: | 0,03 g |
