Přirozeně fermentovaná kořenící pasta z ječmene a cizrny. Pasta je vyrobena ručně dle tradičních receptur z lokálních bio surovin. Použijte pro přípravu polévek, salátů nebo marinád.
Balení:
Přirozeně fermentovaná kořenící pasta z ječmene a cizrny. Pasta je vyrobena ručně dle tradičních receptur z lokálních bio surovin. Použijte pro přípravu polévek, salátů nebo marinád.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 683 kJ / 162 kcal |
| Tuky: | 1,42 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,42 g |
| Sacharidy: | 29 g |
| z toho cukry: | 0,69 g |
| Bílkoviny: | 6,3 g |
| Sůl: | 7,9 g |
Popis
Beavia Miso ječmen a cizrna BIO 230 g
Přirozeně fermentovaná kořenící pasta z ječmene a cizrny. Pasta je vyrobena ručně dle tradičních receptur z lokálních BIO surovin. Použijte tuto lahodnou pastu pro přípravu polévek, salátů nebo marinád.
Miso je tradiční japonská kořenící pasta, univerzální dochucovadlo a polévkový základ. Beavia miso se vyrábí fermentací bio surovin ječmene a cizrny za přítomnosti ušlehtilé plísně (koji). Řadí se do kategorie světlé miso (shiro miso) a obsahuje kousky cizrny. V chuti je jemnější a sladší než tmavší misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle fermentovalo a tím intenzivnější je jeho chuť.
Složení: Loupaný ječmen* 55 %, cizrna* 37 %, jedlá sůl.
*=BIO
Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 683 kJ / 162 kcal |
| Tuky: | 1,42 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,42 g |
| Sacharidy: | 29 g |
| z toho cukry: | 0,69 g |
| Bílkoviny: | 6,3 g |
| Sůl: | 7,9 g |
