Skladem 7 ks
25. 4. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Doprava od 59 Kč
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek.
Popis
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí.
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i 2 roky.
Složení: Pitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn při fermentaci) jedlá sůl.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice. Výrobce: Kikkoman.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 279 kJ / 66 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasycených: | 0 g |
Sacharidy: | 2,1 g |
z toho cukry: | 0 g |
Bílkoviny: | 9,1 g |
Sůl: | 17,1 g |