Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek.
Balení:
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 279 kJ / 66 kcal | 
| Tuky: | 0 g | 
| z toho nasycených: | 0 g | 
| Sacharidy: | 2,1 g | 
| z toho cukry: | 0 g | 
| Bílkoviny: | 9,1 g | 
| Sůl: | 17,1 g | 
Popis
Živina Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí.
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu. Otevřenou omáčku skladujte v chladu v lednici, kde vydrží i 2 roky.
Složení: Pitná voda, sójové boby, pšenice (lepek odstraněn při fermentaci) jedlá sůl.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice. Výrobce: Kikkoman.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 279 kJ / 66 kcal | 
| Tuky: | 0 g | 
| z toho nasycených: | 0 g | 
| Sacharidy: | 2,1 g | 
| z toho cukry: | 0 g | 
| Bílkoviny: | 9,1 g | 
| Sůl: | 17,1 g | 
 
                         
                     
    