Dezert  na bázi rostlinných složek obohacený o vápník a vitaminy s kakaem. Vysokotepelně ošetřeno

Balení:

230 g (vyprodáno)
  • Dočasně nedostupné

Dezert  na bázi rostlinných složek obohacený o vápník a vitaminy s kakaem. Vysokotepelně ošetřeno

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 411 kJ / 98 kcal
Tuky: 2,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 15 g
z toho cukry: 13 g
Bílkoviny: 3,5 g
Sůl: 0,1 g

SloženíSójový extrakt 83 % (voda, sójové boby 8,2 %, jedlá sůl), cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 2,9 %, modifikovaný škrob, dextróza, želírující látka: karagenan; vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, aromata, jedlá sůl, vitaminy: riboflavin, B12, D (ergokalciferol).

Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Podobné produkty

Popis

Valsoia Kakao pudink 2x115 g

Vychutnej si Valsoia Kakaový pudink – krémový, přirozeně bez laktózy, a navíc obohacený o vápník, vitamíny D2 a B12. Receptura, kterou italští odborníci zdokonalují už více než 30 let, přináší jedinečnou chuť.

Valsoia – lahodné rostlinné potěšení.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 411 kJ / 98 kcal
Tuky: 2,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 15 g
z toho cukry: 13 g
Bílkoviny: 3,5 g
Sůl: 0,1 g

SloženíSójový extrakt 83 % (voda, sójové boby 8,2 %, jedlá sůl), cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 2,9 %, modifikovaný škrob, dextróza, želírující látka: karagenan; vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, aromata, jedlá sůl, vitaminy: riboflavin, B12, D (ergokalciferol).