Dezert na bázi rostlinných složek s čokoládou a kakaem obohacený o vápník a vitaminy.

Balení:

230 g 55 Kčs DPH 239 Kč / kg
  • Skladem >5 ks (11. 11. může být u vás) (Dočasně nedostupné)
  • Doprava od 59 Kč

Dezert na bázi rostlinných složek s čokoládou a kakaem obohacený o vápník a vitaminy.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 467 kJ / 111 kcal
Tuky: 2,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 18 g
z toho cukry: 16 g
Bílkoviny: 3,3 g
Sůl: 0,15 g

Vápník 120 (*) mg,Riboflavin (Vitamin B2) 0,21 (*) mg, Vitamin B12 0,38 (*) µg, Vitamin D 1,5 (**) μg. (*) 15 % - (**) 30 %: referenční výživové hodnoty.

SloženíSójový extrakt 78,5 % (voda, sójové boby 8,2 %, jedlá sůl), cukr, modifikovaný škrob, hořká čokoláda v prášku 1,9 % (kakaový prášek, kakaová hmota, cukr) kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 1,7 %, aromata, vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, zahušťovadla: karagenan, guma guar; jedlá sůl, vitaminy: riboflavin, B12, D (ergokalciferol).

Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Podobné produkty

Popis

Valsoia Čoko dezert 2x115 g

Vychutnej si Valsoia Čokoládový dezert – krémový, přirozeně bez laktózy, a navíc obohacený o vápník, vitamíny D2 a B12. Receptura, kterou italští odborníci zdokonalují už více než 30 let, přináší jedinečnou chuť.

Valsoia – lahodné rostlinné potěšení.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 467 kJ / 111 kcal
Tuky: 2,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
Sacharidy: 18 g
z toho cukry: 16 g
Bílkoviny: 3,3 g
Sůl: 0,15 g

Vápník 120 (*) mg,Riboflavin (Vitamin B2) 0,21 (*) mg, Vitamin B12 0,38 (*) µg, Vitamin D 1,5 (**) μg. (*) 15 % - (**) 30 %: referenční výživové hodnoty.

SloženíSójový extrakt 78,5 % (voda, sójové boby 8,2 %, jedlá sůl), cukr, modifikovaný škrob, hořká čokoláda v prášku 1,9 % (kakaový prášek, kakaová hmota, cukr) kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 1,7 %, aromata, vápenaté soli kyseliny trihydrogenfosforečné, zahušťovadla: karagenan, guma guar; jedlá sůl, vitaminy: riboflavin, B12, D (ergokalciferol).