Topnatur Probio kaše pistáciová, 60 g
Krémově jemná rýžová Probio kaše s kousky pistácií přináší delikátní oříškovou chuť, která si vás získá na první lžičku.
Balení:
Krémově jemná rýžová Probio kaše s kousky pistácií přináší delikátní oříškovou chuť, která si vás získá na první lžičku.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 564 kJ / 371 kcal |
| Tuky: | 8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,9 g |
| Sacharidy: | 14 g |
| z toho cukry: | 6,9 g |
| Vláknina: | 7,6 g |
| Bílkoviny: | 57 g |
| Sůl: | 1,2 g |
Složení: Instantní rýžová kaše 45,4 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, inulin 6 %, třtinový cukr, pistáciová mouka 3,33 %, aroma, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551.
Popis
Topnatur Probio kaše pistáciová 60 g
Smetanově jemná rýžová kaše s pistáciemi neobsahuje lepek, laktózu ani kasein, a je tak ideální volbou pro lidi s výživovým omezením i pro všechny, kdo dbají na racionální stravování. Probio kaše jsou jedinečné přídavkem probiotických kmenů. Dále obsahují inulin, prebiotickou vlákninu, která je velmi důležitá jako živný substrát pro růst probiotických kultur obsažených v kaši.
Tato Probio kaše Pistácie je vhodná pro rekonvalescenty a sportovce, stejně jako pro osoby s intolerancí k laktóze, s bezlepkovou dietou, pro vegany, seniory a mohou ji konzumovat i děti.
Snídaně s dobou přípravy pouze 3 minuty po zalití horkou vodou do 80 °C.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 564 kJ / 371 kcal |
| Tuky: | 8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 2,9 g |
| Sacharidy: | 14 g |
| z toho cukry: | 6,9 g |
| Vláknina: | 7,6 g |
| Bílkoviny: | 57 g |
| Sůl: | 1,2 g |
Složení: Instantní rýžová kaše 45,4 %, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, inulin 6 %, třtinový cukr, pistáciová mouka 3,33 %, aroma, sůl, probiotická kultura (množství 2 miliardy na 1 porci), emulgátor: E472e (rostlinný původ), stabilizátor: E340, protispékavá látka: E551.
