Skladem (>5ks)
25. 6. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Doprava od 59 Kč
Pytlík plný vajíček z pravé belgické čokolády. Hořká, mléčná, tmavá i bílá varianta v osmi různých příchutích.
Popis
Tony’s Chocolonely Velikonoční vajíčka mix v pytlíku (18 ks) 230 g
Hořká, mléčná, tmavá i bílá varianta v osmi různých příchutích. Je libo trochu nugátu? Karamelu nebo mandlí s mořskou solí? Všechno v jednom parádním balení, které nesmí na Velikonoce chybět.
Belgická fairtrade hořká, tmavě mléčná, mléčná a bílá čokoládová velikonoční vejce s kusy lískových oříšků, nugátu, karamelu, mandlí s mořskou solí. Vyrobeno v Belgii. Obsah kakaa: hořká čokoláda nejméně 51 %, tmavá čokoláda nejméně 42 %, mléčná čokoláda nejméně 32 %, bílá čokoláda nejméně 28 %.
Složení:
hořká čokoláda: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin
mléčná čokoláda: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin
mléčná čokoláda, karamel a mořská sůl: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, karamelové kousky 10 % (cukr, glukózový sirup, smetana, máslo), mořská sůl 0,5 %, emulgátor: sójový lecitin
bílá čokoláda: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin
mléčná čokoláda, lískové ořechy: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové ořechy 10 %, emulgátor: sójový lecitin
mléčná čokoláda, nugát: cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, nugát 10 % (třtinový cukr, glukózový sirup, mandle, bramborový škrob, med, kakaové máslo, vaječný bílek), emulgátor: sójový lecitin
mléčná tmavá čokoláda: cukr, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin
hořká čokoláda, mandle a mořská sůl: kakaová hmota, cukr, mandle 10 %, kakaové máslo, mořská sůl 0,5 %, emulgátor: sójový lecitin
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 280 kJ / 545 kcal |
Tuky: | 34 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 20 g |
Sacharidy: | 50 g |
z toho cukry: | 48 g |
Bílkoviny: | 7,1 g |
Sůl: | 0,29 g |