Sproud Barista hrachový nápoj, 1000 ml
Baristická edice rostlinného nápoje z hrachového proteinu. Nápoj s minimální uhlíkovou stopou, nízkým obsahem cukru.
Balení:
Baristická edice rostlinného nápoje z hrachového proteinu. Nápoj s minimální uhlíkovou stopou, nízkým obsahem cukru.
| Výživové údaje na 100 ml | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 180 kJ / 40 kcal |
| Tuky: | 3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
| Sacharidy: | 1,9 g |
| z toho cukry: | 1,9 g |
| Bílkoviny: | 2 g |
| Sůl: | 0,12 g |
Vitamín D: 1,0 μg (20 % RDA)
Riboflavin: 0,21 mg (15 % RDA)
Vitamín B12: 0,38 μg (15 % RDA)
Vápník: 120 mg (15 % RDA)
Složení: Voda, řepkový olej, hrachová bílkovina 2,5 %, agávový sirup, regulátor kyselosti (fosforečnan draselný), uhličitan vápenatý, fosforečnany vápenaté, emulgátor (lecitiny), jedlá sůl, vitaminy (vitamín B12, vitamin D, riboflavin).
Popis
Sproud Barista hrachový nápoj 1000 ml
Sproud Barista je bez laktózy, bez lepku a bez sóji. Speciálně vytvořen pro přípravu kávy. Napařuje bez štěpení a vytváří dlouhotrvající mikropěnu, která je ideální pro tvorbu latté art. Textura je hladká a chuť neutrální, takže nepřebije přirozenou chuť kávy.
Nová generace rostlinných nápojů nabízí v tomto odvětví zatím neprobádanou surovinu, hrách. Hrách patří k nejudržitelnějším zdrojům rostlinného proteinu, protože k jeho pěstování se totiž spotřebuje výrazně méně půdy a vody než při výrobě jiných rostlinných nápojů např. z ovsa či mandlí.
Složení:
| Výživové údaje na 100 ml | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 180 kJ / 40 kcal |
| Tuky: | 3 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
| Sacharidy: | 1,9 g |
| z toho cukry: | 1,9 g |
| Bílkoviny: | 2 g |
| Sůl: | 0,12 g |
Vitamín D: 1,0 μg (20 % RDA)
Riboflavin: 0,21 mg (15 % RDA)
Vitamín B12: 0,38 μg (15 % RDA)
Vápník: 120 mg (15 % RDA)
Složení: Voda, řepkový olej, hrachová bílkovina 2,5 %, agávový sirup, regulátor kyselosti (fosforečnan draselný), uhličitan vápenatý, fosforečnany vápenaté, emulgátor (lecitiny), jedlá sůl, vitaminy (vitamín B12, vitamin D, riboflavin).


