Pohankový mlýn Šmajstrla Šmajstrla Pohankové těstoviny mušle, 250 g
Pohankové těstoviny ve tvaru mušlí jsou skvělé jako příloha, na výrobu salátů, ale i na zapékání a do sladké kuchyně.
Balení:
Pohankové těstoviny ve tvaru mušlí jsou skvělé jako příloha, na výrobu salátů, ale i na zapékání a do sladké kuchyně.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 540 kJ / 367 kcal | 
| Tuky: | 1,4 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g | 
| Sacharidy: | 78,7 g | 
| z toho cukry: | 0,7 g | 
| Bílkoviny: | 6,9 g | 
| Sůl: | 0,1 g | 
Popis
Šmajstrla Pohankové těstoviny mušle 250 g
- Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
- Složení: Pohanková mouka, voda
- Země původu: Česká republika
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: PP obal
Vlastnosti a výhody: Pohankové těstoviny jsou vyrobeny jen z pohankové mouky a vody. Neobsahují žádné zbytečné látky navíc a jsou přirozeně bezlepkové.
Použití: Těstoviny jsou skvělé jako příloha. Hodí se ale i na zápekání, anebo pro mlsouny na sladko. Připravíte z nich ale i výborný těstovinový salát. Vzhledem k tomu, že jsou bezlepkové, přidejte při vaření více vody, než jste běžně zvyklí a kapku olivového oleje. A po uvaření je nechte ve vodě ještě chvíli dojít.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 540 kJ / 367 kcal | 
| Tuky: | 1,4 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g | 
| Sacharidy: | 78,7 g | 
| z toho cukry: | 0,7 g | 
| Bílkoviny: | 6,9 g | 
| Sůl: | 0,1 g | 
 
                         
                     
                         
                         
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    