Sense Coco Kokosový cukr BIO, 250 g
Jedná se o nerafinovaný kokosový přírodní cukr, který má nižší glykemický index než například řepný.
Balení:
Jedná se o nerafinovaný kokosový přírodní cukr, který má nižší glykemický index než například řepný.
| 
 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g  | |
|---|---|
| Energetická hodnota | 1642 kJ / 391 kcal | 
| Tuky | 1 g | 
| z toho nasycené | 0,66 g | 
| Sacharidy | 96,6 g | 
| z toho cukry | 95,8 g | 
| Bílkoviny | 0,8 g | 
| Sůl | 0,37 g | 
| Sodík | 148,82 mg | 
Popis
Sense Coco Kokosový cukr 250 g BIO
Nerafinovaný kokosový cukr představuje pro tělo příznivější formu sladidla než je rafinovaný řepný nebo třtinový cukr, který je zbaven všech živin.
Glykemický index kokosového cukru se ve srovnání s řepným cukrem pohybuje o něco níže - okolo 50.
Kokosový cukr se získává přímo z nektarů květů kokosových palem. Povařením sesbíraného nektaru se vytvoří karamelová hmota, která se následně po usušení rozdrtí do drobných hnědých hrudek. Jedná se tedy o zcela přírodní produkt, který se nijak nerafinuje, tudíž obsahuje všechny původní minerální látky a poměrně široké spektrum polyfenolických látek. Bonusem je jeho lahodná karamelová chuť a také příjemná vůně.
Nejedná se o objev 21. století, v Asii se s ním sladí již po staletí.Pro jeho příjemnou a plnou chuť ho můžete použít do kaší, do zdravých koláčů, sušenek či krémových dezertů.
Výborný je i do asijských pokrmů.
Výhody:
- BIO kokosový cukr je fairtrade
 - vhodný pro vegany
 - sladí jemně
 - obsahuje vitamíny a antioxidanty
 
Složení: 100% přírodní kokosový cukr.
Složení:
| 
 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g  | |
|---|---|
| Energetická hodnota | 1642 kJ / 391 kcal | 
| Tuky | 1 g | 
| z toho nasycené | 0,66 g | 
| Sacharidy | 96,6 g | 
| z toho cukry | 95,8 g | 
| Bílkoviny | 0,8 g | 
| Sůl | 0,37 g | 
| Sodík | 148,82 mg | 
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    