Snadno a rychle si ji připravíte jako součást svého oběda nebo jako plnohodnotný oběd třeba i v práci.
Balení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 600 kJ / 379 kcal | 
| Tuky: | 6,8 g | 
| z toho nasycených: | 0,8 g | 
| Sacharidy: | 44 g | 
| z toho cukry: | 12 g | 
| Bílkoviny: | 33 g | 
| Sůl: | 2,95 g | 
Popis
Semix Proteinová polévka s rajčaty 55 g
Polévka má vysoký obsah bílkovin, který přispívá k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí.
Příprava: Obsah sáčku (55 g) vsypte do misky či hrníčku, zalijte asi 160 - 190 ml horké vody (max 80 °C - z důvodu ochrany proteinu) a intenzivně promíchejte. Nechte 5 - 7 minut odstát, poté promíchejte znovu a ihned konzumujte.
Složení: Syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje emulgátor: sójový lecitin) 43 %, maltodextrin, sušená zelenina (rajčatový prášek 12 % (rajčatový prášek, protispékavá látka (oxid křemičitý)), sušená rajčata 2,5 %, sušený špenát), zahušťovadlo (modifikovaný škrob), slunečnicový olej (nehydrogenovaný slunečnicový olej, glukozový sirup, mléčná bílkovina, protispékavá látka (oxid křemičitý)), mořská sůl, olivový olej, třtinový cukr, směs koření, koncentrát z červené řepy (maltodextrin, koncentrát z červené řepy, regulátor kyselosti (kyselina citronová)), regulátor kyselosti (kyselina citronová), paprikový extrakt, aroma.
Může obsahovat stopy lepku, vajec, skořápkových plodů, sezamu, celeru, hořčice a oxidu siřičitého.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 600 kJ / 379 kcal | 
| Tuky: | 6,8 g | 
| z toho nasycených: | 0,8 g | 
| Sacharidy: | 44 g | 
| z toho cukry: | 12 g | 
| Bílkoviny: | 33 g | 
| Sůl: | 2,95 g | 
 
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    