Semix Čokoládový dort bez lepku 430 g

6 hodnocení

Jednoduchý způsob přípravy čokoládového bezlepkového dezertu. 

Přečíst více
Bez lepku
Bez palmového oleje
81 Kč vč. DPH
188,37 Kč / kg
ks
< 5 ks skladem
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 6:00 - 18:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně zdarma
K vyzvednutí zítra od 16:00
Doprava od 65 Kč (PPL Parcelshop)
Může být u vás 3. října
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 79 Kč
PPL Parcelshop 65 Kč
PPL 89 Kč
Balík Do ruky 89 Kč
Balík Na poštu 79 Kč
Balíkovna 69 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
PPL Parcelshop 69 Kč
Dobírka 20 - 30 Kč
Premium výhody
pro věrné zákazníky
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

Semix Čokoládový dort bez lepku 430 g

Uchvaťte návštěvu báječným "Krtečkovým dortem" vaší vlastní výroby. S touto směsí to bude hračka. Krabice obsahuje dva balíčky - Směs na korpus a Směs na smetanovou náplň. Korpus je lehký, výrazně čokoládový, náplň s čokoládovými pecičkami je ovoněna banánovým aroma. Banán navíc i fyzicky do dortu přidáte, viz návod. Příprava je na krabici doře popsána.

Návod k použití: K přípravě korpusu potřebujete: 4 vejce (velikost M), 30 ml vody (5 polévkových lžic) a 40 ml oleje (6 polévkových lžic). K přípravě náplně potřebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychlazené smetany na šlehání. Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehačem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžičky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky. Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme.

Složení: Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), syrovátka, emulgátor (glukózový sirup, sójová mouka, E472b, E477), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřicí látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma.

Může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů a sezamu.


Skladování: Skladujte v chladném, temném a suchém místě.

 

 

Průměrné hodnocení
5
hodnotilo 6 uživatelů
5
4
3
2
1
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 680 kJ / 402 kcal
Tuky: 5,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 5,2 g
Sacharidy: 83 g
z toho cukry: 51 g
Bílkoviny: 3 g
Sůl: 0,7 g
Průměrné hodnocení
5
hodnotilo 6 uživatelů
5
4
3
2
1
23.10.2021

Vše v naprostém pořádku doporučuji

07.05.2019

Za těch 69,- stojí.

Načítání produktů
© 2014–2022 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky