Jemná a lahodná polévka s pohankovými kroupami a zeleninou. Rychlá a snadná příprava.
Balení:
Jemná a lahodná polévka s pohankovými kroupami a zeleninou. Rychlá a snadná příprava.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 252 kJ / 299 kcal | 
| Tuky: | 1,8 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g | 
| Sacharidy: | 61 g | 
| z toho cukry: | 8,5 g | 
| Bílkoviny: | 9 g | 
| Sůl: | 10,6 g | 
Popis
Probio Polévka pohanková BIO 136 g
Pohankové kroupy z bezlepkového mlýna jsou loupané šetrně mechanicky, zachovávají si tak svou světle zelenou barvu, chuť i vůni a zdraví prospěšně látky. Hodit se vám bude jako lehká večeře, vydatná svačina i jako první chod oběda. Pohanková polévka je bezlepková. Rychlá a jednoduchá příprava vám ulehčí vaření doma i na dovolené.
Příprava: Přidáte jen vodu a vaříte cca 15 minut. Jedno balení obsahuje směs na 2 x 1 l polévky.
Složení: Pohanka loupaná kroupy* 59 %, granulovaný vývar s olivovým olejem* (jedlá mořská sůl, rýžová mouka*, kukuřičný škrob*, sušená zelenina* v proměnlivém poměru 11,3 % [ cibule*, celer*, mrkev*, petržel*, pórek*], miso* [ sója*, rýže*, pitná voda, jedlá sůl, koji], kvasnicový extrakt, extra panenský olivový olej*, koření*), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 19,1 % (mrkev*, petržel*, pórek*, cibule*, česnek*, celer*, libeček*).
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
* produkt ekologického zemědělství.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 252 kJ / 299 kcal | 
| Tuky: | 1,8 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g | 
| Sacharidy: | 61 g | 
| z toho cukry: | 8,5 g | 
| Bílkoviny: | 9 g | 
| Sůl: | 10,6 g | 
 
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    