Semolinový kuskus je vyrobený z celozrnné, tvrdozrnné pšeničné krupice. Obsahuje spoustu vlákniny a je v biokvalitě.
Balení:
Semolinový kuskus je vyrobený z celozrnné, tvrdozrnné pšeničné krupice. Obsahuje spoustu vlákniny a je v biokvalitě.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 448 kJ / 342 kcal | 
| Tuky: | 2 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,25 g | 
| Sacharidy: | 64,7 g | 
| z toho cukry: | 4,5 g | 
| Bílkoviny: | 12,4 g | 
| Sůl: | 0,01 g | 
Popis
PROBIO Kuskus semolinový celozrnný BIO 400 g
Vlastnosti a výhody: Kuskus - to jsou drobné kuličky těstovin. Je vyroben z celozrnné tvrdozrnné pšeničné krupice - tzv. semoliny, takže má vysoký obsah vlákniny a déle zasytí. Kuskus je skvělý v tom, že je bleskově připravený, stačí ho zalít vroucí vodou, zakrýt pokličkou, po 5 minutách načechrat vidličkou a je hotovo.
Z kuskusu připravíte skvělé směsi, ať už do něj přimícháte cokoli - zeleninu, masovou směs, tuňáka apod. Můžete jej přisypat do polévek k zahuštění, vynikající je na sladko - s ovocem, oříšky, medem na snídani.
Složení: celozrnná pšeničná krupice* 100 %.
*produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte v chladném, temném a suchém místě.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 448 kJ / 342 kcal | 
| Tuky: | 2 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,25 g | 
| Sacharidy: | 64,7 g | 
| z toho cukry: | 4,5 g | 
| Bílkoviny: | 12,4 g | 
| Sůl: | 0,01 g | 
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    